logo-computerwijk2

Volg een cursus

Zoekt u een computercursus?

Wilt u een computercursus volgen, of kent u iemand die dat wil? Computerwijk helpt u graag verder. Op dit moment kunt u voor cursussen terecht in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De stichting werkt momenteel ook aan de uitbreiding van het aantal locaties, zodat ook belangstellenden elders in het land bij ons terecht kunnen.

Wilt u weten of in uw buurt Computerwijkcursussen worden gegeven, bel dan met 020-8202266. Als u onze voicemail krijgt, spreek dan een boodschap in. U wordt op maandag of vrijdag teruggebeld. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer in te spreken.

Cursusaanbod
Er zijn verschillende Computerwijkcursussen:

  • Een basiscursus Dubbelklik. Deze bestaat uit 6 lessen van twee uur en kost 10 EUR
  • Een vervolgcursus Dubbelklik Plus. Deze bestaat uit 6 lessen van twee uur en kost 10 EUR
  • Een gevorderdencursus Dubbelklik XL. Deze bestaat uit 9 lessen van twee uur en kost 15 EUR
  • Een cursus Digitale Overheid (voor cursisten die het niveau Dubbelklik XL hebben behaald). Deze cursus bestaat uit zes lessen van twee uur en kost 20 EUR.

Tijdens de cursussen werkt u onder begeleiding van de docenten met laagdrempelige oefenprogramma’s. Docenten zijn vrijwilligers uit de buurt die een docententraining van Computerwijk hebben gevolgd.
Wanneer cursisten een cursus succesvol hebben afgerond, ontvangen zij een certificaat. Wilt u meer informatie over het cursusaanbod? Klik hier voor een beschrijving.